Køkkenomstilling - bevillingsoversigt 2023
Meyers Madhus i alt | 9.279 | |
Uddannelse | ||
1. | Økologi og madglæde til hverdag – bæredygtig omstilling i 12 kommuner | 9.279 |
Økologisk Landsforening i alt | 2.547 | |
Uddannelse | ||
2. | Køkkenomstilling Gentofte Kommune | 1.823 |
3. | Køkkenomstilling Holbæk Fælleskøkken | 724 |
Region Midtjylland i alt | 1.637 | |
Uddannelse | ||
4. | Mere økologi og bæredygtig velsmag! | 1.637 |
Odense Kommune i alt | 1.261 | |
Uddannelse | ||
5. | Vende på tallerken – køkkenfaglige kompetencer, der giver grøn gejst | 1.261 |
Randers Kommune i alt | 841 | |
Uddannelse | ||
6. | Økologisk køkkenomstilling – målet er økologisk spisemærke i bronze | 672 |
7. | Kompetenceudvikling til bæredygtig køkkendrift på Verdensmålpræmisser | 169 |
Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster i alt | 635 | |
Uddannelse | ||
8. | Verdensmål, økologi og sundhed igennem den gode smag hos CELF | 635 |
Skanderborg Kommune i alt | 507 | |
Uddannelse | ||
9. | Grøn omstilling i Skanderborgs offentlige køkkener | 507 |
ALLIANCEPLUS A/S i alt | 491 | |
Uddannelse | ||
10. | APPETIZE+ kantiner med appetit på økologi | 491 |
Mariagerfjord Kommune i alt | 434 | |
Uddannelse | ||
11. | Kompetenceudvikling til økologisk køkkendrift af Mariagerfjord Kommunes plejecentre | 434 |
Frederiksberg Kommune i alt | 280 | |
Uddannelse | ||
12. | Samarbejde om økologi, bæredygtighed og sundhed | 280 |
ZBC i alt | 179 | |
Uddannelse | ||
13. | Kompetenceudvikling af køkkenpersonale i ZBC´s Food Halls | 179 |
IBA Erhvervsakademi Kolding i alt | 154 | |
Uddannelse | ||
14. | Det Bæredygtige Køkken – økologisk omstilling på IBA | 154 |
Thisted Kommune i alt | 128 | |
Uddannelse | ||
15. | Planterne kommer til Thy | 128 |
Region Nordjylland i alt | 124 | |
Uddannelse |
||
16. | Forandringsagenter i grøn omstilling med fokus på økologi, ansvarligt forbrug og kommunikation | 124 |
Puljen i alt | 18.490 |
1. Økologi og madglæde til hverdag – bæredygtig omstilling i seks kommuner
Meyers Madhus
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på rådhuse, plejehjem, kulturhuse, bofællesskaber, skoler, jobcentre, daginstitutioner.
2. Køkkenomstilling Gentofte Kommune
Økologisk Landsforening
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på modtagerplejehjem, produktionsplejehjem, sociale institutioner og daginstitutioner
3. Køkkenomstilling Holbæk Fælleskøkken
Økologisk Landsforening
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener i et centralkøkken og modtagerplejehjem.
4. Mere økologi og bæredygtig velsmag!
Region Midtjylland
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på hospitaler.
5. Vende på tallerken – køkkenfaglige kompetencer, der giver grøn gejst
Odense Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i cafeer under Sundhedsforvaltningen i kommunen.
6. Økologisk køkkenomstilling – målet er økologisk spisemærke i bronze
Randers Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på plejecentre.
7. Kompetenceudvikling til bæredygtig køkkendrift på Verdensmålpræmisser
Randers Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i produktionskøkkener til plejecentre.
8. Verdensmål, økologi og sundhed igennem den gode smag hos CELF
Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i skolens køkkener.
9. Grøn omstilling i Skanderborgs offentlige køkkener
Skanderborg Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på i ældrepleje, skoler, døgn- og daginstitutioner, dagpleje og rådhuset og aktivitetscenter.
10. APPETIZE+ kantiner med appetit på økologi
ALLIANCEPLUS A/S
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener for personalekantiner i private virksomheder.
11. Kompetenceudvikling til økologisk køkkendrift af Mariagerfjord Kommunes plejecentre
Mariagerfjord Kommune i alt
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på plejecentre.
12. Samarbejde om økologi, bæredygtighed og sundhed
Frederiksberg Kommune i alt
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på plejecentre.
13. Kompetenceudvikling af køkkenpersonale i ZBC´s Food Halls
ZBC
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i skolens køkkener
14. Det Bæredygtige Køkken – økologisk omstilling på IBA
IBA Erhvervsakademi Kolding
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i skolens køkkener.
15. Planterne kommer til Thy
Thisted Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på ældrecentre.
16. Forandringsagenter i grøn omstilling med fokus på økologi, ansvarligt forbrug og kommunikation
Region Nordjylland
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i produktionskøkken.