Køkkenomstilling - bevillingsoversigt 2022
1.000 kr. | ||
Meyers Madhus | ||
1 | Økologi og madglæde til hverdag – bæredygtig omstilling i seks kommuner | 4.556 |
Økologisk Landsforening | ||
2 | Køkkenomlægning Holbæk Kommune | 1.009 |
3 | Køkkenomlægning Samsø Kommune | 835 |
Region Hovedstaden | ||
4 | Fra sølv til guld – De sidste svære skridt | 1.845 |
Madkulturen | ||
5 | Grøn gejst i professionelle køkkener | 1.115 |
Meyers Kantiner | ||
6 | Bæredygtig velsmag på arbejdspladsen –økologisk omstilling i 85 kantiner | 1.106 |
Erhvervsakademi MidtVest | ||
7 | Fra fælles mål til fælles handling | 1.099 |
Frederiksberg Kommune | ||
8 | Mere økologi – mindre madspild, i køkkenerne på plejecentrene i Frederiksberg Kommune. | 718 |
Skanderborg Kommune | ||
9 | Grøn omstilling i Skanderborgs offentlige køkkener | 503 |
Region Midtjylland | ||
10 | Kompetenceudvikling af medarbejdere i Region Midtjyllands hospitalskøkkener. | 283 |
Helsingør Kommune | ||
11 | Omlægning til økologisk madproduktion med mindre madspild i plejehjemskøkkener i Helsingør kommune | 274 |
Teaterhøjskolen Rødkilde | ||
12 | Tilbage til rødderne | 226 |
Fredericia Kommune | ||
13 | Fokus på økologi til småtspisende i Fredericia | 219 |
Brøndby Kommune | ||
14 | Mere økologi og mindre madspild på ældrecentre på Vestegnen | 204 |
Randers Kommune | ||
15 | Kompetenceudvikling til bæredygtig køkkendrift på Verdensmålpræmisser | 159 |
Jespers Torvekøkken | ||
16 | Grøn basis grunduddannelse for køkkenfaglige medarbejdere hos Jespers Torvekøkken | 117 |
EUC Nordvest Nordic Food College | ||
17 | Bæredygtighed i køkkenet - den grønne tråd i madoplevelsen | 83 |
Fredensborg Kommune | ||
18 | Fredensborg kommune - Mere økologi og grøn omstilling i kantinen | 64 |
Frederiksberg Forsyning | ||
19 | Forøgelse af økologiprocent gennem klimavenlig mad samt bedre udnyttelse af råvarerne. | 50 |
Odder Kommune | ||
20 | Køkkenomstilling til øget økologiprocent | 12 |
Puljen i alt | 14.477 |
1. Økologi og madglæde til hverdag – bæredygtig omstilling i seks kommuner / Meyers Madhus
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener i daginstitutioner og plejehjem.
2. Køkkenomlægning Holbæk Kommune / Økologisk Landsforening
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener i børnehaver, rådhuskantine og centralkøkken.
3. Køkkenomlægning Samsø Kommune / Økologisk Landsforening
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener i børnehaver, rådhuskantine og centralkøkken.
4. Fra sølv til guld – De sidste svære skridt / Region Hovedstaden
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på hospitaler og regionsgårdens kantine.
5. Grøn gejst i professionelle køkkener / Madkulturen
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på dagsinstitutioner, skoler, plejehjem, forlystelsespark, hotel og restauranter
6. Bæredygtig velsmag på arbejdspladsen – økologisk omstilling i 85 kantiner / Meyers Kantiner
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i Meyers kantinekøkkener.
7. Fra fælles mål til fælles handling / Erhvervsakademi MidtVest
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på hoteller, restauranter o.l.
8. Mere økologi – mindre madspild, i køkkenerne på plejecentrene i Frederiksberg Kommune / Frederiksberg Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på plejecentre.
9. Grøn omstilling i Skanderborgs offentlige køkkener / Skanderborg Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener i ældrepleje, skoler, døgn- og dagsinstitutioner og dagpleje.
10. Kompetenceudvikling af medarbejdere i Region Midtjyllands hospitalskøkkener / Region Midtjylland
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i hospitalskøkkener.
11. Omlægning til økologisk madproduktion med mindre madspild i plejehjemskøkkener i Helsingør kommune /Helsingør Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i plejehjemskøkkener.
12. Tilbage til rødderne / Teaterhøjskolen Rødkilde
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i højskolens køkken.
13. Fokus på økologi til småtspisende i Fredericia / Fredericia Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i plejehjemskøkkener.
14. Mere økologi og mindre madspild på ældrecentre på Vestegnen / Brøndby Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i ældrecentres køkkener.
15. Kompetenceudvikling til bæredygtig køkkendrift på Verdensmålpræmisser / anders Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i køkkener på omsorgsområdet.
16. Grøn basis grunduddannelse for køkkenfaglige medarbejdere hos Jespers Torvekøkken / Jespers Torvekøkken
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i torvekøkkenet.
17. Bæredygtighed i køkkenet - den grønne tråd i madoplevelsen / EUC Nordvest Nordic Food College
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i skolens køkken.
18. Fredensborg kommune - Mere økologi og grøn omstilling i kantinen / Fredensborg Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i rådhuskantinens køkken.
19. Forøgelse af økologiprocent gennem klimavenlig mad samt bedre udnyttelse af råvarerne / Frederiksberg Forsyning
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i forsyningens kantine.
20. Køkkenomstilling til øget økologiprocent / Odder Kommune
Der gennemføres kompetenceudvikling af køkkenpersonale og tilknyttede medarbejdere i plejecentres køkken